Izkušnje udeležencev

ZVOČNO POTOVANJE Z GONGI

Hej, Vesna,

včeraj, 3.3. je bilo super. Res dobro, da si nam pripravila karte in pomagala pri nameri.
Za mene je bila to popolna gong terapija. Od začetka do konca. Pa kako močna. Se celo noč sem vibrirala , počutila sem se tudi super. Pa ko pomagaš razvozlat stvari to dosti pomeni, drugače bi tavala v temi. Moraš vedeti, da mi začetniki še ne vemo veliko in vsaka informacija, ki jo podaš je veliko vredna .
R. Z.

“Ko sem pričela obiskovati Vesnine skupinske terapije z gongi, sem ugotovila, da sem po gongih zmeraj nekako drugačna, napolnjena z energijo in hvaležnostjo, v bistvu nekako prečiščena. Korak dalje so bile individualne zvočne terapije pri Vesni. Le-teh sem se najprej udeležila bolj iz radovednosti, istočasno pa ugotovila neposredne učinke na počutje in zdravje. Vesna je intuitivno ugotovila, katero področje pri meni šepa in zdi se, kot da njena zvočna terapija pošilja vibracije točno tja, kjer telo ni uglašeno in ga nato z zvokom povrne na frekvenco zdravja. Videti je, kot da telo potem samodejno teži k ravnovesju, če dobi ustrezen zvočni impulz. Vesnine individualne terapije so pri meni neposredno vplivale na zmanjšanje šumenja v ušesih, zmanjšale togost v vratu, skozi vibracijo zvočnih posod po hrbtenici pa so me preplavili občutki resničnega ugodja po celem telesu. V splošnem pa lahko rečem, da mi zvočna terapija umiri zvok uma in me popelje na frekvenco notranjega miru. Vesnine zvočne terapije toplo priporočam vsem, ki želijo harmonizirati energije v telesu, hkrati pa priti v sozvočje s samim seboj. P. M.

ŠAMANSKI BOBEN

K Vesni grem na individualno terapijo, ko zaslišim svoj glas, da to nujno potrebujem. Terapija bobnanja name deluje najbolj močno, saj sem s tem zvokom najbolj povezana. Med samim bobnanjem čutim veliko olajšanje in odpadanje vsega kar mi ne služi in me dela slabotno. Uvidi pri bobnanju, ki sem jih imela so bili neverjetni in izgledali so zelo dotakljivi in živi. Namreč sem videla sebe visoko na gori na jasi iz katere je razgled na drugo prečudovito goro poraščeno z iglastim gozdom in levo od te gore je skalnata gora, nebo je sinje modro in  jasno z majhnimi belimi oblački, toplo … Meni pa na uho zapoje velik mogočen rjav orel, ki od mojega vratu poleti v višave in se neprestano oglaša … Zvok slišim zelo jasno ter glasno in vsak pišč tega zvoka me pomirja vedno bolj in bolj in me naredi umirjeno, spokojno, zadovoljno, veselo … Nakar še Vesna zaigra na svojo magično piščal, ki me ponese na prečudovit zelen travnik, nekje drugje a vendar tako domač in prijeten občutek, kot bi bila že od nekdaj na tistem mestu. Travnik je obdan z lepim zelenim bujnim gozdom, v daljavi čudovit potoček, jaz pa vesela lahkotno poplesavam v tako lepem domačem kraju in uživam. Domov grem prerojena in polna moči za vse izzive, ki se mi na moji poti pojavijo.

Marlen S.