Nudim Vam

Dobrodošli po svojo edinstveno izkušnjo – z zvočno kopeljo, z zvočnim potovanjem, z gong terapijo!
Individualna zvočna masaža

INDIVIDUALNA ZVOČNA MASAŽA

Se izvaja v varnem in zaupnem prostoru. Skozi uvodni pogovor se po želji dotaknemo problema in se preko namere prepustimo vibracijam zvoka. Lahko prepoznamo in se soočimo s svojimi travmami, se preprosto globoko sprostimo, dovolimo zadržanim čustvom, da nas preplavijo in jih lažje izrazimo. Lahko dobimo uvide za naše trenutne življenjske izzive. Pri rednih obiskih lahko osebnostno napredujemo. Na masaži se uporablja gong, kristalne in tibetanske pojoče posode, terapevtske glasbene vilice, zvončki, školjka, šamanski boben, oceanski boben, stresala, ropotulje. Glasbila ustvarjajo vibracije miru, lepote, ljubezni, popolnega reda, svetlobe, potrpežljivosti, strpnosti in enotnosti. Vse naše celice začnejo vibrirati v tej posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese.

Zvočna kopel v paru

ZVOČNA KOPEL V PARU


Pri zvočni kopeli v paru, pa se razrešujejo in usklajujejo medosebni odnosi. Odnos se lahko še bolj poglobi in preide na novo raven. Lahko pridete z mamo, očetom, s sestro, s partnerjem ali pa s prijateljico in doživite vajino izkušnjo. Vajina prepletena energetska polja zvok harmonizira in posledično se izboljša sama komunikacija med vama. Med samo zvočno terapijo se odpira naše srce in hitreje zaznamo, prepoznamo čustvene blokade. Le te se lahko včasih razrešijo na energetski ravni in besede sploh niso potrebne. Včasih pa lažje ubesedimo probleme, ki jih drugače ne bi mogli. Ustvari se bližina in povezanost na globlji ravni. Ni pa to čarobna palica za vajine težave.

Skupinska zvočna kopel

SKUPINSKA ZVOČNA KOPEL


Holistični zvoki so nam lahko veliko podporo, če se le zavestno odpremo in jih sprejmemo v naše vibracijsko polje. Skupaj zmoremo in verjamem, da z neustrašnostjo premagamo izkušnje, ki so pred nami. Dobrodošli v polje svetlobe, miru in ljubezni. Pri skupinskem zvočnem potovanju z gongi, udeleženci ležijo na tleh in se prepuščajo, predajajo zvočnim vibracijam iz različnih instrumentov. Ustvari se skupinska dinamika. V samo treh minutah poslušanja in umirjenega diha nas zven gonga umiri, možgani preklopijo v nižja valovanja, pojavijo se sinhronizacije med levo in desno možgansko polovico. S holističnimi zvoki dosežemo sproščenost telesa, ki je nujna, če želimo še z dodatno namero aktivirati samozdravljenje. Vibracije zvokov prodrejo globoko v naše fizično vse do celic. Umirijo naša čustva, misli. Pokažejo nam na katerem področju imamo blokade. Tako hitreje prepoznamo naše šibke točke in jih lažje odpravimo. V teh kaotičnih časih so nam holistični zvoki lahko v veliko pomoč pri dvigu vibracij. Po sami zvočni kopeli se udeleženci počutijo sproščeni, umirjeni, polni energije. Lahko prepoznajo tudi svoje speče potenciale.

PLESNA POTOVANJA

Vabim te, da se skupaj podamo na plesno popotovanje na srečanje s svojim SRCEM. Na dobro izbrano glasbo, ki nas bo še dodatno vodila, nagovarjala, podpirala. Gibi so že v nas in so samo naši, svojstveni. Skozi meditacijo, ples, zelo dobro izbrano glasbo bomo potovali s svojim Srcem po poti Ljubezni, Radosti, Lahkotnosti. Preprosto se bomo prepustili in dopustili, da nas Srce vodi. Ono ve. Peljal nas bo po poti Ljubezni, Radosti, Lahkotnosti! Dobrodošli po vašo plesno zgodbo. 
Ples je univerzalno orodje, s katerim se lahko potopimo do globin naše Biti.

Za ponudbo mi pišite na: info@amai.si

Rezerviraj si svoj termin: info@amai.si

Če ste me začutili in bi želeli, da sem Vam v podporo na vaši poti, mi pišite na: info@amai.si